partille

Ej definierad

CV

Klicka på länken nedan för att ladda ner en kopia av mitt CV och mitt personliga brev.

Svenska

Politik

Ett av mina stora fritidsintressen är lokalpolitik. Jag är medlem i Moderata samlingspartiet sedan många år tillbaka, men det var först efter valet 2010 som jag började engagera mig på allvar. För närvarande har jag inga politiska uppdrag men jag engagerar mig hårt i funktionshinderspolitiken och jobbar med att sprida kunskap om funktionshinder, personlig assistans och tillgänglighet i samhället. 

Mikael Granberg

Mikael Granberg heter jag. Jag föddes i Göteborg. Men jag har bott större delen av mitt liv i Partille som är en förstad till Göteborg. Där bor jag i en villa tillsammans med mina två barn och fyra katter. På min fritid lagar jag gärna mat åt min familj och mina vänner, jag ägnar mig också gärna åt  populärvetenskap, programmering och tekniska prylar i största allmänhet. På sommaren är jag gärna ute med husvagnen och campar.

Jag är också politiskt engagerad och har sedan många år varit medlem i Moderterna. Jag engagerar mig hårt i funktionshinderspolitiken och tillgänglighetsfrågor. Jag lever själv med ett fysiskt funktionshinder sedan många år tillbaka och driver därför bl.a. en websida och en Facebooksida som heter Funktionswebben. För närvarande så arbetar jag på HCL som manager.